Renoveringen fortsätter

Vi kämpar på med vårt husbygge och vi har börjat komma närmre arbetet med våra badrum. Vi letade efter hantverkare lokalt som jobbar med just badrumsrenovering täby. Vi kände att vi ville ha en lokal aktör som känns trygg och pålitlig. I Täby finns det ett par aktör som sysslar just med badrumsrenovering och det inte är inte helt lätt att veta vilka som är bra och inte bra. En snygg hemsida räcker inte alltid. Men iallafall vi valde ta in offert från flera företag som sysslar med badrumsrenovering i Täby och kan då ta hänsyn till både pris och hur andra tycker om tänker om företaget i fråga. Detta tyckte vi var guld värt. I alla fall vi fick in offert från ett par hantverkare som verkade i Täby. Alla företag låg inte nödvändigtvis i staden men de alla vara intresserade att utföra jobbet här. Jag ville som sagt ha en lokal aktör här i Täby trakten så en del gick bort direkt men annars fanns det ett par intressanta företag som sysslade med badrumsrenovering här i Täby.

Så till sist hitta jag en hantverkare som verkade bra, hade bra omdömen och vettigt pris. För mig var inte priset det avgörande utan jag vägde som sagt in andra aspekter i offerterna. Jag hittade hantverkaren jag sökte och arbetet kommer påbörjas inom kort. Rekommenderar för övrigt tjänsten också kring det här med offert insamling och prisförslag från olika aktörer. Smidigt att hantverkarna är samlade på samma ställen och jag kan enkelt få offert förslag med en knapptryck.

Nu kommer badrumsrenovering påbörjas inom en snar framtid. Väldigt spänd på resultatet förstås. Kommer återkomma med bilder och försöka hålla en liten dagbok kring när badrummet tar plats. Så himla skönt att se framstegen i huset och det känns inte som det är jätte mycket kvar i husprojektet. Varje dag sker framsteg och det är förstås viktigt att vi börjar se slutet. Kommer hålla er uppdaterade hur allt fortlöper!